Vi kan vel alle være enige om at vi lever i en tid med stadige endringer, noe som også gjelder for HR. Iblant kan det være krevende å skulle holde seg oppdatert når du er nedlesset med arbeid fra før. Høres det kjent ut? I denne rapporten har vi samlet all tilgjengelig kunnskap om de siste HR-trendene, slik at du lettere får oversikt.

I næringslivet i dag handler alt om mennesker, noe som betyr at det er enorme variasjoner i prosesser og trender – og slik skal det være. Noen HR-trender dukker likevel oftere opp i trendrapporter, i overskrifter og på bransjemesser. I denne rapporten oppsummerer vi det vi vet om fire hete HR-temaer i dag: HR-analyse, kommende teknologier, det nye arbeidet og millenniumsgenerasjonen, samt medarbeideren i fokus.

Noen trender har du kanskje hørt om allerede, men vi vil prøve å forklare hvordan du kan forholde deg til dem og få nytte av dem i det daglige arbeidet. Vi gir deg en oversikt over aktuell utvikling, og praktiske eksempler på hva de innebærer for deg som HR-ansvarlig.

Rapporten er utformet på en slik måte at du enkelt kan velge de emnene som er relevante for deg. Når du vet mer om bransjetrender, får du bedre oversikt over hvor du og organisasjonen står i dag. Da blir det lettere å vite hvilke trender du bør se nærmere på. Vi presenterer bransjepionerer innen hver trend, og gir deg tips til hvordan du kan følge i deres fotspor.

Se link til rapport for full oversikt.

https://www.sympa.com/no/ressurser/hr-insights/topp-hr-trender-2020/