Om oss

Work smart - Achieve together - Best in class

Assento er et rekrutteringsselskap som utvikler kommersielle team og organisasjoner ved å levere motiverte talenter og engasjerte ledere. Vi har tro på at grundig forarbeid gir effektiv fremdrift og er bygget opp utelukkende med det formål å være best i klassen innen våre spesialiseringer. Vårt mål er at våre kunder skal oppleve oss som et nytenkende og moderne rekrutteringsselskap, en betrodd rådgiver som skiller seg ut gjennom høy kvalitet i alle faser av rekrutteringsprosessen. Som et ledd i dette blir alle rekrutterere sertifisert i henhold til DNV standard for rekrutteringspersonell.

Assento ble etablert i 2015 og er i dag en av Norges ledende rekrutteringsselskaper innen kommersiell rekruttering. Vi løser rundt 200 oppdrag i året og leverer tjenester innen rekruttering, personalutleie, Search & Selection, Management for hire og personalrådgivning. Hovedkontoret ligger i Oslo, men vi løser oppdrag over hele Norge. Våre fagområder er salg, support & kundeservice, IT & teknologi, finans & forsikring, markedsføring og HR & administrasjon. Vi ble kåret til Gasellebedrift i 2019.

Våre verdier

Kvalitet. Vi vektlegger kvalitet i alle faser av rekrutteringsprosessen, fordi vi vet at det er avgjørende for en vellykket ansettelse og fornøyde kunder.

Innovasjon. Vi skal alltid bruke de verktøyene og metodene som gir de beste resultatene, og ser på digital utvikling som en nøkkel til å jobbe smartere og mer effektivt.

Profesjonalitet. Vi skal oppfattes som seriøse og faglig dyktige av både kandidat og kunde. Vi skal alltid opptre med høy etisk standard og behandle alle parter med respekt.

Jobb hos oss

Vi er i sterk vekst og er alltid interessert i å komme i kontakt med dyktige rekrutterere som kan bidra til å gjøre oss enda bedre.

Vi ser spesielt etter deg som brenner for rekrutteringsfaget, salg og utvikling av kunder, og ønsker å være en del av et sosialt og ambisiøst arbeidsmiljø.

Ta kontakt med Daglig leder, Christian Westermark om du ønsker å vite mer. Tlf. 482 83 972 eller christian@assento.no

I Stock 674479184 super