Forrige uke ble en rekke restriksjoner og tiltak innført i kampen mot koronaviruset. Dette påvirker oss alle og vil trolig påvirke oss en god stund til. Situasjonen oppleves for tiden både dramatisk og uoversiktlig. Også rekrutteringsbransjen er hardt rammet, men som i alle andre kriser – har alt en slutt. Og frem til vi får kontroll på virusspredningen må vi tenke nytt, anpasse oss og finne nye måter å løse våre oppgaver på.

Hele Norge på hjemmekontor!

Vi følger naturligvis anbefalinger fra helsedirektoratet, og selv om arbeidet utføres hjemmefra opprettholder Assento driften som normalt, og vi vil strekke oss langt for å holde produksjonen i gang på vegne av våre kunder og kandidater. Med gode digitale løsninger er vi godt rustet for å opprettholde kvaliteten på våre tjenester, og vi vil fortsatt være like tilgjengelige til å hjelpe deg med fleksible løsninger innen personalutleie og rekruttering. Du er velkommen til å ta kontakt om det er noe vi kan hjelpe deg med. Inntil videre. Hold fast, hold ut og forbered deg til bedre tider.

Avslutningsvis - tusen takk til alle bedrifter og enkeltpersoner som bidrar til å lette byrden til dem som har det aller verst.

Publisert av: Christian Westermark