Anette Homb Olsen

Assento var fremdeles i sin spede begynnelse da du trådte inn dørene på Torshov. Det var vel strengt tatt du óg; Nyutdannet, klar for å ta fatt på din første jobb og starte karrieren.

- Anette var en del av det første kullet med ansatte da vi startet opp Assento i 2015, forteller daglig leder Christian.

- Hun kom rett fra studier og jeg husker henne som forsiktig og sjenert. Samtidig veldig imøtekommende, lærevillig og enkel å jobbe med.

I din første rolle som researcher gikk det ikke lang tid før du fikk ansvaret for rekrutteringen til vår aller største kunde. Fra første stund har du vært helt rå, rett og slett en innertier av en ansettelse.

Christian forteller videre at Anette er Assento sin egen Erling Braut Haaland; en resultatmaskin som aldri slutter å levere. Med en imponerende tålmodighet og stabilitet i arbeid som han aldri har sett før.

- Anette har gjort en formidabel jobb i mange år og det er ikke uten grunn at jeg kaller hun en "maskin". Makan til tålmodighet og stabilitet i prestasjoner har jeg ikke opplevd før. Så vil jeg også nevne at det finnes en liten ramp der også, som alltid er superpositiv til alle sosiale sprell vi finner på. Men viktigst av alt har Anette vært en godt likt, snill og støttende kollega.

Kandidatleverandør av rang

Anette, du har vært kjempeviktig for at Assento er her vi er i dag. Med et evig smittende humør og bredt smil har du skapt hverdagsglede for alle på kontoret. Kundene har vært i trygge hender, for det finnes ingen som er så samvittighetsfull som deg. Ikke bare har du vært en bidragsyter hos oss i Assento. Med et enormt antall ansettelser til Loyalty, er du faktisk en stor del av deres suksesshistorie også!

Derfor har vi, som seg hør og bør, huket tak i Iben Harila, kundeansvarlig i Loyalty.

- Anette, du har gjennom en årrekke vært en stor bidragsyter til at Loyalty sitt rekrutteringsarbeid har gått som smurt. Uansett behov og tidsfrister har du levert. Ikke bare holder du et massivt antall intervjuer, men du har en skyhøy treffprosent på rekrutteringene også! Nysgjerrigheten din fører til at du skjønner prosjektene våre. Jeg kan med hånden på hjertet si at de aller beste kandidatene, de har kommet fra deg.

- Du har en enorm kapasitet og et hjerte av gull. Du er den jeg ler sammen med hvis ting går på tverke. Vi i Loyalty er så takknemlige for samarbeidet med deg. Masse lykke til, du kommer til å bli savnet, avslutter Iben.

Lykke til med nye eventyr

Kjære Anette, det blir ikke lenger artige historier fra Trysil eller Filtvedt. Det blir ingen som haster ut av kontoret for å rekke spinningtimen sin. Vi kommer til å savne at du setter Karpe på høyttaleren, fordi du må lære deg sangene før konserten. Nå må vi finne noen andre til å holde tellingen på antall poeng vi scorer på lunch-quiz. Vi må minne oss selv på å oppdatere statistikken. Det skal vi klare. Men vi kommer aldri til å klare å erstatte deg. For du er tidenes mest vellykkede ansettelse, og det er store ord fra noen som har gjennomført over 1500 ansettelser.

Hos Assento vil døren alltid stå åpen, enten du kommer innom på lunch, eller blir med oss ut for et glass vin. Vi kommer til å svare når du ringer, og da vil vi minne deg på at du er savnet. Derfor blir du Assento sitt aller første æresmedlem. Ingen har fortjent det mer enn deg.

Assento har vært på en flott reise så langt. Den reisen har du vært en enormt viktig del av, og vi er evig takknemlige for å ha hatt deg hos oss i nesten syv år. Nå blir vi en del av heiagjengen din. Selskapet som får deg som kollega kan ikke forestille seg hvor bra det kommer til å bli!

- Jeg kan si mye om Anette, men det aller fineste er rausheten hun viser de rundt seg. Det eneste jeg kan gjøre er å se stolt tilbake på tiden vi har hatt sammen. Jeg ønsker deg masse lykke til med nye utfordringer og velkommen tilbake hvis du noen gang skulle angre deg, avslutter daglig leder i Assento, Christian Westermark.

Masse lykke til, og tusen takk for turen.

Assento